Suspendare sau reluare activitate SRL

Suspendarea activității unei firme (SRL) reprezintă o opțiune temporară ce poate fi aplicată pentru o perioadă de până la 3 ani, dar și pentru o perioadă mai scurtă, la alegerea asociaților. Pentru a relua activitatea, este necesară depunerea unei mențiuni la Registrul Comerțului, respectând procedurile în vigoare.

Suspendarea activității poate fi o soluție potrivită atunci când firma (SRL) nu mai desfășoară activități comerciale și asociații doresc să reevalueze strategia de afaceri. Este important să rețineți că, în ciuda suspendării, situațiile financiare (bilanțul, balanța) trebuie depuse în continuare, inclusiv în cazul în care rezultatul este zero, respectând obligațiile fiscale anterioare.

Suspendarea activității unei firme (SRL) proceduri necesare:

Dacă firma (SRL) are angajați, este necesară notificarea Inspectoratului Teritorial de Muncă în legătură cu încetarea contractelor de muncă în urma suspendării activității.

Pentru informații suplimentare despre procedura de suspendare a activității unei firme (SRL), suntem la dispoziția dumneavoastră. Vă rugăm să ne contactați aici.

  SOLICITĂ UN APEL  Actele necesare pentru suspendarea activității unei firme (SRL) sunt:

  1. Cartea de identitate a asociaților.
  2. Copia certificatului de înregistrare a societății (CUI).
  3. Copie CUI

  Costul pentru operațiunea de suspendare a activității unei firme (SRL) este de 400 lei.

  Durata operațiunii de suspendare a activității unei firme (SRL) este de 4 zile lucrătoare din momentul în care avem dosarul complet.

  Pentru mai multe informații și asistență în suspendarea activității unei firme (SRL), vă stăm la dispoziție.

  Servicii de consultanta profesionala

  Bar Mar Consulting vă stă la dispoziție pentru orice alte servicii pentru compania dvs., Înregistrare OSIM, găzduire sediu social, Negații ISU, MEDIU, cesiune părți sociale, înfiintare firma, acord de funcționare etc.

  Sună acum la (+40) 730 183 983 și află toate informațiile de care ai nevoie!