Autorizații & Avize

De autorizații și avize este nevoie atunci când o companie desfășoară activități autorizate la sediul social sau la punctul de lucru dedicat. Fiecare instituție (Primărie, DSP, DSV, Mediu, etc) solicită documente specifice pentru dosarul necesar obținerii de autorizații și avize.

Din acest motiv, înțelegem provocările cu care vă confruntați ca proprietar sau antreprenor, iar un consultant de afaceri ar putea fi ceea ce aveți nevoie pentru a vă ajuta.

Autorizație funcționare Primărie

Acordul sau autorizația de funcționare de la Primărie este una dintre principalele acte pe care o companie nouă trebuie s-o obțină pentru începerea activității.

Detalii

Autorizație funcționare DSV/DSP

Autorizaţia DSV reprezintă actul care condiţionează funcţionarea comercianţilor de respectarea legislaţiei sanitar – veterinare, iar autorizația DSP depinde de codurile CAEN ale companiei dvs.

Detalii

Aviz Mediu (APM)

Avizul de mediu este actul administrativ emis de autoritatea competentă pentru protecţia mediului, care confirmă integrarea aspectelor privind protecţia mediului.

Detalii

Aviz / negație I.S.U.

Autorizația ISU este una din cele mai importante autorizații necesare unei afaceri deoarece ea certifică îndeplinirea normelor de securitate în cazuri de urgență. Obținerea autorizației ISU nu este obligatorie pentru toate tipurile de activități.

Detalii

Bar Mar Consulting

Pentru afaceri de nota 10

Soluții de business

Stabilim împreună ce necesități aveți, în funcție de dorințele dvs.

Analiză de business

Identificăm acele arii în care ați avea nevoie de servicii specializate.

Dezvoltare de business

Vă putem ajuta cu toate serviciile conexe necesare creșterii profitului.