Suspendare activitate PFA

Procedura de suspendare activitate PFA se declanșează chiar dacă contribuabilul a înregistrat suspendarea la Registrul Comertului, deoarece contribuabilul trebuie sa declare acest lucru si printr-un formular special.

Tarife: de la 250 RON

Durata: 3-5 zile din momentul în care primim toate actele necesare din partea clientului

  SOLICITĂ UN APEL  Documente necesare:

  • Cerere de înregistrare (se completează de către specialiștii Bar Mar Consulting)
  • Declarația model 3 (se completează de către specialiștii Bar Mar Consulting)
  • Cartea de identitate a fondatorului
  • Certificatul de înregistrare (în copie)
  • Certificatele constatatoare ale PFA-ului (în original)
  • Procură notarială

  *Durata de suspendare a unei societăți este cuprinsă între 3 luni și 3 ani. În acest timp, evidența contabilă se ține la 3 luni prin depunerea declarației 100 sau, după caz, declarația 300, iar bilanțurile contabile se vor depune la 6 luni și la 1 an. Pe durata suspendării societatea nu are voie să facă nici o tranzacție. Este recomandat să închideți contul din bancă al societății.

  ** În cazul în care societatea are salariați, trebuie anunțat Inspectoratul Teritorial de Muncă. Această operațiune se realizează prin întocmirea unui act adițional de încetarea a contractului de muncă pe motivul suspendării activității firmei.

  Bar Mar Consulting vă stă la dispoziție pentru orice alte informații referitoare la Înființare SRL, înregistrare mențiuni la Registrul Comerțului (schimbare sediu social, modificare obiect de activitate, deschidere/închidere punct de lucru, cesiuni părți sociale, numire/revocare administrator, suspendare/reluare activitate, radiere SRL), înregistrări OSIM, Autorizații de Funcționare, DSV, DSP, ISU, servicii de contabilitate și alte servicii conexe dedicate societățiilor comerciale.

  Sună acum pe numărul +40730.183.983, contactează-ne la office@barmar-consulting.ro sau în secțiunea Contact.

  Sună acum la (+40) 730 183 983 și află toate informațiile de care ai nevoie!