Înființări firme – Modificare sediu social

Este important ca societatea să-și mențină sediul social actualizat la Registrul Comerțului și să informeze autoritățile despre orice schimbare a acestuia, conform procedurilor legale. Sediul social este o parte esențială a identității și funcționării legale a unei firme și trebuie tratat cu seriozitate și responsabilitate.

Schimbarea sediului social al societății în mod eficient și conform procedurilor legale – BARMAR CONSULTING

Ai nevoie de o schimbare a sediului social al societății tale? BARMAR CONSULTING îți oferă servicii specializate pentru a-ți asigura un proces simplu și rapid.

Pentru a efectua schimbarea sediului social al societății tale în mod legal și eficient, urmează acești pași importanți recomandați de specialiștii noștri:

  1. Cerere de înregistrare – Echipa noastră de experți se va ocupa de completarea cererii de înregistrare conform legislației în vigoare.
  2. Documente necesare – Asigură-te că ai la dispoziție următoarele documente: certificatul de înregistrare (CUI) în copie, certificatul constatator în copie, CI ale asociaților/administratorilor în copie, contractul de comodat/închiriere al spațiului (redactat de specialiștii noștri), acordul vecinilor/Asociației de Proprietari (dacă este cazul), hotărâre a Adunării Generale a asociaților/acționarilor sau decizie a asociatului unic/Consiliului de Administrație/directoratului, act constitutiv actualizat.
  3. Tarife și durată – Tarifele pentru serviciile noastre încep de la 500 LEI, la care se adaugă și taxele ONRC. Procesul de schimbare a sediului social poate dura în medie între 3 și 5 zile, în funcție de promptitudinea furnizării tuturor actelor necesare

BARMAR CONSULTING este partenerul tău de încredere în gestionarea eficientă a afacerii tale. Oferim soluții personalizate și suport în domeniul înființării și autorizării societăților comerciale.

Contactează-ne acum pentru a beneficia de experiența și cunoștințele noastre în schimbarea sediului social al societății tale. Împreună, vom asigura un proces legal și eficient!

    SOLICITĂ UN APEL    Sună acum la (+40) 730 183 983 și află toate informațiile de care ai nevoie!