Închidere punct de lucru

Procedura de închidere punct de lucru sau sediu secundar se poate declanșa în orice moment. Este obligatorie prezența asociatului / asociaților, ștampila și actele companiei (original si copie).

După înregistrarea actelor la Registrul Comerțului, trebuie declarată închiderea la Direcția Finanțelor Publice în raza căreia se află punctul de lucru sau sediul secundar.

Tarife închidere punct de lucru: de la 220 ron

Durata închidere punct de lucru: 5-7 zile din momentul în care primim toate actele necesare din partea clientului.

  SOLICITĂ UN APEL


  Documente necesare închidere punct de lucru:

  • cerere de înregistrare (se completează de către specialiștii Bar Mar Consulting)
  • cetrificat constatator de la puntul de lucru – în original
  • hotărârea Adunării Generale a Asociaților/Acționarilor sau decizia asociatului unic/Consiliului de Administrație/directoratului (se redactează de către specialiștii Bar Mar Consulting)
  • delegație (se redactează de către specialiștii Bar Mar Consulting)

  ** După acțiunea de închidere punct de lucru la Registrul Comerțului este necesară și operațiunea de închidere și la ANAF.

  ** În situația în care la punctul de lucru radiat a fost înregistrată și o casă de marcat este necesară operațiunea de predare a memoriei fiscale către ANAF și dezinstalarea acesteia.

  BarMar Consulting vă stă la dispoziție pentru orice alte informații referitoare la închidere punct de lucru, înființare SRL, înregistrare mențiuni la Registrul Comerțului (schimbare sediu social, modificare obiect de activitate, deschidere/închidere punct de lucru, cesiuni părți sociale, numire/revocare administrator, suspendare/reluare activitate, radiere SRL), înregistrări OSIM, Autorizații de Funcționare, DSV, DSP, ISU, servicii de contabilitate și alte servicii conexe dedicate societățiilor comerciale.

  Sună acum pe numărul +40730.183.983, contactează-ne la office@barmar-consulting.ro sau în secțiunea Contact.

  Sună acum la (+40) 730 183 983 și află toate informațiile de care ai nevoie privind serviciul de închidere punct de lucru!