Închiderea punctului de lucru al unui SRL (Societate cu Răspundere Limitată) – Procedura de închidere a punctului de lucru al unui SRL presupune efectuarea unei mențiuni la Registrul Comerțului. Această mențiune implică înregistrarea unor documente care atestă închiderea punctului de lucru.

Pentru închiderea punctului de lucru al unui SRL, este necesară depunerea documentelor la Registrul Comerțului competent. Mențiunea de închidere punct de lucru SRL nu implică taxe și se finalizează în aproximativ 3 zile lucrătoare de la depunerea documentelor.

Documentele necesare pentru închiderea punctului de lucru al unui SRL includ:

  1. Formularul de înregistrare tipizat pentru închiderea punctului de lucru.
  2. Decizia Asociatului Unic sau Hotărârea Adunării Generale a Asociaților care vizează închiderea punctului de lucru al societății.
  3. Certificatul constatator (în copie) eliberat la deschiderea punctului de lucru de către Registrul Comerțului.

Costul pentru operațiunea de închidere punct de lucru este de 400 lei.

Durata inchiderii punctului de lucru este de 3 zile lucratoare din momentul depunerii dosarului.

Aceste documente trebuie depuse la Registrul Comerțului competent pentru efectuarea mențiunii de închidere punct de lucru SRL. Competența este determinată de locul în care se află sediul profesional al societății respective.

Asistenta pentru Închiderea punctului de lucru

BARMAR CONSULTING vă oferă servicii complete și profesionale pentru închiderea punctului de lucru, înființarea SRL-urilor și înregistrarea diverselor mențiuni la Registrul Comerțului. Echipa noastră de experți este specializată în gestionarea tuturor aspectelor legate de schimbarea sediului social, modificarea obiectului de activitate, deschiderea sau închiderea punctului de lucru, cesiunea părților sociale, numirea sau revocarea administratorului, suspendarea sau reluarea activității și radierea SRL-urilor.

Pe lângă aceste servicii, vă putem asista și în înregistrarea la OSIM, obținerea Autorizațiilor de Funcționare, avize de la DSV, DSP, ISU, precum și în gestionarea serviciilor de contabilitate și alte servicii conexe, special dedicate societăților comerciale.

Echipa noastră este pregătită să vă ofere consultanță și să vă ghideze pe tot parcursul procesului, asigurându-vă că veți respecta toate cerințele și reglementările legale în vigoare.

Contactați-ne acum pentru orice informații suplimentare sau pentru a discuta despre nevoile specifice ale afacerii dumneavoastră.

Sună acum la (+40) 730 183 983 și află toate informațiile de care ai nevoie privind serviciul de închidere punct de lucru!