Deschidere punct de lucru
Deschiderea unui punct de lucru implică mai mulți pași și respectarea anumitor proceduri și acte.
Când ai nevoie de un punct de lucru?
Ai nevoie de un punct de lucru atunci când dorești să extinzi activitatea unei societăți într-o locație secundara, în care să desfășori activități de birou, comerciale sau ambele.
Procedura și actele necesare pentru infiintarea unui punct de lucru:
Înregistrarea punctului de lucru se face la Registrul Comerțului din județul în care societatea are sediul social.
Principalele acte necesare sunt:
- Hotărârea AGA (Adunarea Generală a Asociaților) sau Decizia asociatului de înființare a punctului de lucru.
- Dovada folosinței spațiului (contract de închiriere, contract de comodat sau alt document relevant).
- Acordul asociației de proprietari si Acordul vecinilor (formular) in cazul in care punctual de lucru se afla intr-un spatiu.
- Copie a cărții de identitate a asociatilor si administratorului.
Costurile și durata:
- Costul pentru infiintarea unui punct de lucru porneste de la 400 lei insa poate varia în funcție de specificul și complexitatea procesului. Recomandăm sa ne contactati pentru a obține informații actualizate despre tarife.
- Durata de înregistrare poate fi diferită în funcție de volumul de solicitări și de procedurile specifice din județul respectiv. În general, este recomandat să ne contactati pentru a obține o estimare a timpului necesar.
Asistenta profesionala
Echipa BARMAR CONSULTING va poate ajuta inclusiv cu obtinerea autorizatiilor specifice ce pot varia în funcție de tipul de activitate desfășurat în punctul de lucru. Este posibil să fie necesară obținerea unor autorizații sau avize suplimentare de la autoritățile competente: Negatie Mediu, Aviz DSV (DSVSA), Aviz DSP, Autorizatie ANAD, Negatie ISU etc.